Bouwbedrijf Zoetermeer

HB&R: Hét bouwbedrijf in Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Zoetermeer? Bij HB&R kan je terecht voor al je bouwklussen. Van een totale verbouwing tot het renoveren van je toilet, niets is ons te gek. Een bouwproject kan soms best een grote uitdaging zijn. Een professionele kijk op het project kan jou dan ook enorm helpen bij de aanpak van het bouwproject. Daarom krijg je bij HB&R altijd een aanspreekpunt, zodat jij hier terecht kunt met al je vragen en ideeën. Dit aanspreekpunt zal voor jou ook vakspecialisten aanwijzen die jouw bouwproject kunnen aanpakken. Wil jij ook persoonlijk geholpen worden om jouw bouwproject tot een goed einde te kunnen brengen? Neem dan contact met ons op!

Het bouwbedrijf in Zoetermeer doet alles in en rondom het huis

De corebusiness van ons bouwbedrijf in Zoetermeer zijn renovaties en verbouwingen. Hier valt echt heel erg veel onder. Zo kunnen wij beton storten, maar ook dakpannen leggen. Ook kan je bij ons terecht voor uitbouwen, tuinaanleg, kunststof kozijnen, badkamer renovatie, toilet renovatie, keuken renovatie, schilderwerkzaamheden, vloercoating en vloeren leggen. Daarnaast leveren wij ook vloeren, die je kunt komen bekijken in onze showroom aan de Edisonstraat 3Q in Zoetermeer. HB&R zorgt voor totale ontzorging tijdens jouw bouwproject, wat het project ook is. Jij hoeft je dus geen zorgen te maken over de planning, het budget en de kwaliteit. Jouw aanspreekpunt zal er voor zorgen dat alles tot in de puntjes goed verloopt. Wil jij dit ook? Lees dan verder!

Bouwbedrijf Zoetermeer

HB&R werkt alleen met vakspecialisten

De vakspecialisten van ons bouwbedrijf in Zoetermeer zullen er voor zorgen dat jouw bouwproject helemaal goed wordt uitgevoerd. Omdat de vakspecialisten alleen aan de slag gaan met datgene dat hun expertise is, kan je ervan uitgaan dat de klus perfect uitgevoerd zal worden. Om dit te bevestigen, zal jouw persoonlijke aanspreekpunt hier toezicht op houden. Jouw aanspreekpunt is 24/7 beschikbaar om jouw vragen te beantwoorden. Als je dus vragen of twijfels hebt, kan je altijd bij hem of haar terecht. Ook geldt deze persoon als garantiepunt. Ga jij binnenkort verbouwen of renoveren? Wij horen het graag!

Neem contact op!

HB&R heeft al 22 jaar ervaring in de bouw en met alles wat daarbij komt kijken. Daarom helpen wij ook jou graag met het aanpakken van jouw bouwproject. Naast dat wij actief zijn als bouwbedrijf in Zoetermeer, kan je bij ons ook terecht als je op zoek bent naar een aannemer in Zoetermeer of naar een klusbedrijf in Zoetermeer. Wil jij weten wat wij voor jouw bouwproject kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van je!

Menu