Klusbedrijf Zoetermeer

Voor een klusbedrijf in Zoetermeer kan je bij HB&R terecht

Waarvoor heb jij een klusbedrijf in Zoetermeer nodig? Bij HB&R kan je terecht voor een goed en betrouwbaar klusbedrijf in Zoetermeer. Bij ons kan je profiteren van de 22 jaar ervaring die wij hebben opgedaan in de bouw. Ook geven wij jou één aanspreekpunt. Bij hem of haar kan je terecht voor al je vragen, twijfels en ideeën. Dit aanspreekpunt is ook 24/7 bereikbaar. Op elk moment van de bouw kan jij dus contact opnemen. Daarnaast geven wij jou ook één garantiepunt waar jij terecht kunt met eventuele problemen. Spreekt jou dit aan voor jouw bouwproject? Neem dan contact op!

Het klusbedrijf in Zoetermeer pakt al jouw bouw- en renovatieklussen op

Waar ons klusbedrijf in Zoetermeer zich voornamelijk mee bezig houdt, zijn renovaties en verbouwingen. Binnen deze twee vakgebieden kunnen wij vrijwel alles voor jou betekenen. Wij doen dan ook echt alles: van een totale verbouwing tot het aanleggen van vloeren. Daarnaast zorgen wij voor een complete ontzorging van je verbouwing. Bij ons kan je er vanuit gaan dat de klus goed uitgevoerd zal worden. Daarnaast zal jouw aanspreekpunt alles tot in de puntjes regelen. Zo hoef jij je nergens druk om te maken. Lijkt jou dit handig voor jouw bouwproject? Wij horen het graag!

Bouwbedrijf Zoetermeer

Voor welke klussen je bij HB&R terecht kan

Ons klusbedrijf in Zoetermeer houdt zich met heel veel verschillende soorten klussen bezig. Eigenlijk doen wij alles in en rondom het huis. Zo gieten wij bijvoorbeeld beton, maar leggen we ook je dakpannen neer. Daarnaast kan je bij ons terecht voor bijvoorbeeld uitbouwen, tuinaanleg, kunststof kozijnen, stucen, schilderwerkzaamheden, vloercoating en het leggen en leveren van vloeren. Voor deze vloeren hebben wij ook een complete showroom aan de Edisonstraat 3Q. Verder kunnen wij jou van dienst zijn met verschillende renovaties, bijvoorbeeld een badkamer renovatie, een toilet renovatie en een keuken renovatie. Daarnaast doen wij ook veel buitenwerk en onderhoud voor grote VVE’s.

Neem contact op bij interesse

Ga jij je huis verbouwen of renoveren? HB&R, hét klusbedrijf in Zoetermeer, helpt jou hier heel graag bij. Naast dat wij actief zijn als klusbedrijf in Zoetermeer, kan je ons ook inschakelen als bouwbedrijf in Zoetermeer en als aannemer in Zoetermeer. Als jij op zoek bent naar een klusbedrijf met veel ervaring in het vak, waar je gewoon een vast aanspreekpunt krijgt, dan zit je bij HB&R op de goede plaats. Als je contact met ons opneemt, kunnen wij jou vrijblijvend laten weten hoe we jou tot dienst kunnen zijn. Wij horen graag van je!

Menu